Frits Weel

Liefde verbindt mensen met elkaar. Liefde brengt samen en creƫert nieuwe wegen. Zonder elkaar hadden jullie waarschijnlijk niet bereikt waar je nu bent.

Mijn naam is Frits Weel en ben geboren en getogen in Heerhugowaard. In mijn vrije tijd wandel ik regelmatig in de mooie gemeente Dijk en Waard, mag graag korte verhalen en gedichten schrijven. Inmiddels ben ik bijna 40 jaar een veelgevraagd trouwambtenaar en ervaar dat als een cadeautje in mijn leven. Ik voel me dan ook een zeer bevoorrecht mens.

Het boeit mij hoe jullie zijn, hoe jullie in het leven staan, enz. Wat zijn de drijfveren achter jullie verhaal? Wat heeft jullie gevormd en wat is jullie gezamenlijk reis geweest? Jullie verhalen zijn mijn inspiratiebron voor een persoonlijke ceremonie. Luchtig van toon, serieus als dat nodig is, een vleugje humor en ruimte voor eigen inbreng. Dat wil ik met jullie bespreekbaar maken in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek, bij voorkeur bij jullie thuis. Daarbij zal ik altijd voldoende ruimte laten voor persoonlijke, soms speciale wensen, zoals bijvoorbeeld muziek, aankleding, enz. Kortom, de ceremonie zal voor jullie een dusdanig gevoel van herkenning moeten geven en in overeenstemming zijn met het feestelijke en intieme karakter van de plechtigheid. Het moet jullie moment worden.

Ik zou het als een eer beschouwen als ik, na jullie jawoord, mijn handtekening onder de huwelijksakte of akte van geregistreerd partnerschap mag zetten. Als afsluiting van een feestelijke en bijzondere dag met een ceremonie waar je met een grote glimlach op terug kunt kijken. Want het is juist die ceremonie die een persoonlijk onderdeel van jullie dag is. En die moet verlopen op een manier die bij jullie past. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Frits als trouwambtenaar

Willen jullie Frits als trouwambtenaar? Neem contact op met de afdeling Burgerzaken en geef jullie voorkeur door.