Donderdag 23 november: de raad praat over openbare ruimte, GGD Hollands Noorden

Op donderdag 23 november is er een politieke avond in gemeentehuis Zuid-Scharwoude (De Binding). Tijdens deze avond praat de raad met elkaar en anderen over onderwerpen. Wilt u ook iets zeggen over iets dat op de agenda staat? Neem dan contact op met de griffie via griffie@dijkenwaard.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom. Of kijk vanaf 20.00 uur mee via de livestream op bestuur.dijkenwaard.nl

Op donderdag 23 november praat de raad in gemeentehuis Zuid-Scharwoude over:

Regels voor begraafplaatsen, speelvoorzieningen, wegen in de openbare ruimte

Wat zijn de regels voor begraafplaatsen, gebouwen, groen, kunstwerken, waterkeringen, speelvoorzieningen, verlichting water en wegen? Dat staat in het integraal beleidsplan openbare ruimte. Dinsdag 21 november werden de wijzigingen en resultaten van de vragenlijst met de raad gedeeld. Deze avond deelt de raad standpunten met elkaar over het onderwerp.

Gevolgen CAO GGD Hollands Noorden

Gemeente Dijk en Waard is samen met andere gemeenten deelnemer van GGD Hollands Noorden. Mensen die werken bij de GGD krijgen een loonsverhoging. Dit betekent een eenmalige verhoging van de deelnemersbijdrage van € 264.667. De raad wordt gevraagd in te stemmen.

Meer informatie

Wilt u ook iets zeggen over iets dat op de agenda staat? Neem dan contact op met de griffie via griffie@dijkenwaard.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom. Of kijk vanaf 20.00 uur mee via de livestream op bestuur.dijkenwaard.nl. U vindt de livestream in de kalender op de dag van de vergadering.