Wanneer wordt mijn afvalbak geleegd?

Via de digitale afvalkalender www.mijnafvalwijzer.nl is precies te zien op welke dag de afvalbak in uw straat worden geleegd. Het is via deze website ook mogelijk om een e-mailnotificatie in te stellen zodat u automatisch een bericht ontvangt over welke afvalbak u die dag aan de weg moet zetten.

Daarnaast blijft u via de website op de hoogte van het laatste nieuws rondom de afvalinzameling in Heerhugowaard. Overigens is er een mogelijkheid om een overzichtelijk jaaroverzicht uit te draaien die u zelf kunt printen. Heeft u geen computer, tablet of smartphone? Dan kunt u eind januari uw persoonlijke afvalkalender aanvragen bij de receptie van het gemeentehuis.

Maak het uzelf nog makkelijker en download de app voor uw tablet of smartphone. Via de AfvalWijzer app kunt u een push-melding instellen zodat u een seintje krijgt over welke bak aan de weg moet. Extra handig als een afvalbak op een andere dag dan normaal gesproken wordt geleegd. Bijvoorbeeld als de feestdagen op een doordeweekse dag vallen.
Volgend jaar zullen de afvalbakken in een klein gedeelte van Heerhugowaard op een andere dag worden geleegd. Houd daarom de Afvalwijzer goed in de gaten.