Maak kennis met het college van Dijk en Waard

23 mei 2022 - Komt u ook langs tijdens de Meet & Greet met de burgemeester en wethouders van Dijk en Waard in De Binding? U bent van harte welkom!

Een nieuwe gemeente, een nieuw college van burgemeester en wethouders. Graag maken zij kennis met inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties uit Dijk en Waard en stellen zij zich voor tijdens een Meet & Greet. Deze vindt plaats op dinsdag 31 mei in De Binding, Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude.

De inloop voor de bijeenkomst start om 18.30 uur. Het programma begint om 19.00 uur met een welkomstwoord door burgemeester Rehwinkel en daarna stelt het college zich aan u voor. Na het officiƫle programma is er alle ruimte voor ontmoeting met de collegeleden en natuurlijk als Dijk en Waarders onderling. Rond 21.00 uur eindigt de bijeenkomst.

Aanmelden

Wij zien uit naar uw komst. Voor de organisatie is het fijn om te weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen. Graag ontvangen wij uiterlijk woensdag 25 mei uw aanmelding, inclusief het aantal personen, via bestuurssecretariaat@dijkenwaard.nl