Bijzonder Leuk conceptstore en atelier

Bijzonder Leuk is één van de gezelligste en leukste winkels in Centrumwaard voor cadeautjes, kaasjes, lekkere stroop, kunst en mooie papieren hebbedingetjes. Voor is de winkel en achter het atelier. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In het atelier zijn verschillende cliënten druk met hun werk. De een schept prachtig papier en de ander haakt met mooie kleurtjes een knuffel. De sfeer is gemoedelijk en ondertussen bruist het van de creativiteit. In de winkel kun je al die mooie spullen kopen. Nu is het thema ‘herfst’. De winkel is sfeervol ingericht. Inmiddels zijn ook waardevolle samenwerkingen ontstaan met andere soortgelijke organisaties zoals Middin in Delft en De Bonte Belevenis op Texel. De locaties inspireren elkaar door de afwisseling in producten en het geeft de winkel nog meer sfeer en kleur. 
Bijzonder Leuk is een afsplitsing van De Vonder van Esdégé-Reigersdaal, waar ze volop doorgaan met het creëren van mooie producten. En al dat moois wordt vervolgens verkocht bij Bijzonder Leuk. 

Kom langs bij Bijzonder Leuk aan het Raadhuisplein 14.