Gratis advies en energiebesparende producten

In de komende weken komt een FIX-Team van Klimaatroute bij u aan de deur. Zij vragen of u interesse heeft in gratis advies en energiebesparende producten. Met een korte woningcheck wordt duidelijk met welke maatregelen u kosten kunt besparen. Het FIX-Team helpt u bij het kiezen van producten die goed zijn voor uw woning. Na afloop van het gesprek worden de producten direct kosteloos door het FIX-Team geïnstalleerd in uw woning. Zo bespaart u dezelfde dag nog op onnodige energiekosten! 

Klimaatroute

Klimaatroute werkt in opdracht van de gemeente Dijk en Waard. De actie is een samenwerking met Woonstichting Langedijk en Woonwaard (ook voor koopwoningen in de buurt)​​​​​​. Klimaatroute komt u niets verkopen, maar biedt u gratis hulp aan. De medewerkers bellen aan voor een gesprek van ongeveer 60 minuten, zonder verplichting. Heeft u liever helemaal niet dat de adviseur bij u aanbelt, meldt u dan per mail of telefoon af met uw adres. Dan loopt de adviseur uw voordeur voorbij. 

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze actie? Neem contact op met Klimaatroute via duurzaamwonen@klimaatroute.nl of bel naar 020 – 244 3977.