Starten horeca-onderneming

Wilt u binnenkort een horecazaak starten? Of bent u al horeca-ondernemer? Als horeca-ondernemer staat u er niet alleen voor. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zet zich samen met de gemeente in voor gastvrijheid en verbinding. Zij bieden kennis en ervaring om u te helpen bij het opstarten van een goede, gezonde onderneming. KHN Dijk en Waard is een lokale afdeling van Koninklijke Horeca Nederland in de Noord-Holland.

Advies 

Hebbt u vragen over ondernemen in de horeca en kunt u daarbijt hulp gebruiken? Experts van KHN geven u graag advies, onder andere over wet- en regelgeving en arbeidsovereenkomsten. De regiomanager geeft persoonlijk advies en ondersteuning, bijvoorbeeld bij de aanvraag van vergunningen.  

Profiteer als lid

Als KHN-lid profiteert u van de kennis en diensten van KHN. Zoals antwoord op vragen over de horeca, opkomen voor uw belangen, korting bij horecapartners en informatie over de laatste ontwikkelingen in de horecabranche. In een tijd die zich razendsnel ontwikkelt en waarbij de horecabranche vele uitdagingen kent, is steun en advies als (startend) horecaondernemer altijd welkom. 

Meer informatie of contact met de regiomanager vindt u op de site van de KNH