Energiecoaches

Besparen op energiekosten?

De onafhankelijke energiecoaches geven inwoners gratis advies op maat om energiekosten besparen. Een afspraak thuis kunt u online regelen. Het bezoek en de tips van een energiecoach zijn gratis en ze zijn er voor alle inwoners: mensen die een huis huren en huiseigenaren.

Gratis advies op maat

Een energiecoach komt bij u thuis, bespreekt uw situatie en kijkt waar met kleine en grote aanpassingen bewoners geld kunnen besparen. Kleine aanpassingen zijn bijvoorbeeld ledlampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Ook adviseren zij over isolatiemogelijkheden en warmtepompen, de grote aanpassingen.

Afspraak plannen met energiecoach

Een afspraak plannen met een van de 33 energiecoaches regelt u eenvoudig met het formulier afspraak plannen met Energiecoach via de website van Duurzaam Bouwloket . Klik op ‘inschrijven’ om het formulier in te vullen. Een bezoek aan huis duurt ruim een uur en wordt in overleg met u ingepland.

Inloopspreekuur energiecoaches

Liever een gesprek tijdens een inloopspreekuur? Bekijk hier wanneer de energiecoaches aanwezig zijn bij één van de Repair Cafés.

Energiecoach worden?

Weet u al veel van energiebesparing of zou u het willen leren, zodat u zelf als energiecoach aan de slag kan gaan? Mail dan naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl of heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl. Een nieuwe opleiding start zodra  er genoeg aanmeldingen zijn. WonenPluswelzijn coördineert de afspraken van de energiecoaches.