Contactformulier Sociaal Domein

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld Wmo, Jeugd of Woningurgentie? Vul dan het contactformulier Sociaal Domein in. Een medewerker van de afdeling Sociaal Domein neemt binnen 5 werkdagen contact op.

Wilt u graag direct geholpen worden of een medewerker spreken? Dan kunt u ook bij Het Sociaalplein terecht. U hoeft vooraf geen afspraak te maken.

Stel uw vraag

Vul dit formulier zelf in, of laat het invullen door iemand anders. Bijvoorbeeld door hulpverleners, ouders of partners.

Contactformulier Sociaal Domein

Kom langs Het Sociaalplein

U kunt uw vraag ook stellen aan medewerkers van Het Sociaalplein. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het invullen van formulieren, of om u door te verwijzen naar de juiste organisatie. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Gemeentehuis Heerhugowaard

In de hal van het gemeentehuis in Heerhugowaard zijn iedere werkdag medewerkers aanwezig om u te helpen. Het Sociaalplein in Heerhugowaard is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. 

De Binding

In De Binding zijn er op dinsdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur medewerkers van Het Sociaalplein aanwezig.

In sommige gevallen kunt u urgentie aanvragen. Hiermee krijgt u voorrang op andere woningzoekenden. Lees meer over het aanvragen en de voorwaarden op de pagina Woningurgentie.

Crisis met betrekking tot jeugd of gezin? Wij zijn telefonisch bereikbaar.
Bel tijdens kantooruren de gemeente Dijk en Waard 072 575 55 55.
Bel buiten kantooruren Crisisdienst Jeugd Noord-Holland 088 777 88 87.

Verlenging of wijziging van Jeugdhulp meldt u met het regionale aanvraagformulier